torstai 8. maaliskuuta 2012

Neiti 3v ja sisustushulinaa

Olipas viime viikko yhtä tohinaa. Meillä oli projekti makuuhuoneiden vaihto ja eipäs se niin yksinkertaista ollutkaan kuin aluksi tuntui. Tavaraa on ihan liikaa. Ylimääräisistä huonekaluista pääsin kuitenkin helposti ja nopeasti eroon facebookin nettikirppiksillä.

Käyttiin toissa sunnuntaina Ikeassa ostamassa vaatekaapit meidän uuteen makkariin sekä sänky ja jotain muuta pientä. Pahvilaatikot lojuivat lähes koko viime viikon lattialla, vaikka joka ilta yritettiin jotain kasata. Eikä asiaa helpottanut ylimääräinen 3m sohva olohuoneessa, josta onneksi päästiin vihdoin eroon perjantaina. Lauantai-iltana kasattiin vielä sänkyä kymmenen aikaan, koska pahvilaatikot oli saatava pois sunnuntain tytön synttärijuhliin mennessä. Kuvia projektista tulee omassa postauksessaan kunhan saadaan viimeisteltyä paikkoja.

En ollut kerennyt miettiä tytön synttärijuhlia ollenkaan ja leipomuksetkin aloitin sunnuntaina kymmeneltä, kun vieraat tulivat kolmelta. Hyvin kaikki meni, vaikkakin meillä mopattiin lattiaa vielä viittä vaille kolme. Mutta se ei ole meille mitään uutta. Kaikki valmiina kuitenkin, kun vieraat saapuivat.


Maanataina olikin aamulla lähtö kohti Tallinnaa pariksi päiväksi lasten ja mun vanhempien kanssa. Lapset ainakin nauttivat matkasta (paitsi shoppailusta), kun saivat kylpylässä riehua ja laivallakin oli mukavaa ohjelmaa. Shoppailut saapuvat vasta perjantaina, kun iskä tulee perässä Tallinnasta, joten sitten vasta pääsee sovittelemaan ja ihastelemaan mihin kaikkeen sitä tuli taas tuhlattua. Pistän teillekin sitten kuvia löydöistä.

Tässä vielä kuva lemppari synttärilahjasta eli Phister&Philinan raitamekosta, joka tuli miehen siskolta&perheeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti