perjantai 5. elokuuta 2011

The haalari saapui

Tänään se tuli. Ihana tummanharmaa Cupcaken sydänhaalari. Äidin iloksi neiti oli yhtä innoissaan kuin äiti ja halusi heti sovittaa haalaria viime vuotisten asusteiden kanssa. Kengät on täksi talveksi ostettu ja ihan sattumalta sopii haalarin kanssa kuin nenä päähän. Neiti on nyt 92cm ja haalari kokoa 104cm, on kyllä reilu, mutta lahkeita sisään kääntämällä ei ihan hurjan suurelta näytä mitä nyt haarat roikkuu jonkin verran. Ja alla ei ollut kuvissa kuin t-paita ja pikkarit. Mutta pitäähän haalarin mahtua vielä 7kk päästäkin ja tämä äippä toivoo, että menisi myös ensi talvena. Sitten niihin kuviin.



2 kommenttia:

  1. Niin kaunis tuo haalari, mutta aivan mielettömästi on ollut valmistusvikoja noissa. Oletko mahtanut lukea? Toivotaan että teisän haalari on ok.

    VastaaPoista
  2. Olen todellakin tietoinen noista valmistusvioista =( Olin ilmeisesti ensimmäinen joka niistä reklamoi maahantuojalle joulukuun puolessa välissä, kun jouduin jo yhden käyttökerran jälkeen pesemään haalarin ja se meni lahkeiden saumoista aivan pilalle. Ensin minua "syytettiin", että olen pessyt haalarin väärin, mutta lopulta suostui 50% hinnanalennukseen, jos pidän haalarin tai sitten sen palautukseen kokonaan. Päätin pitää haalarin, mikä kyllä on virhe, koska se on muutamien käyttökertojen jälkeen jo melkein puhki.

    Nyt mietityttää, kun meillä on jemmassa ensi talveksi pojalle harmaa tähtihaalari (vauvamalli) ja tytölle harmaapilkullinen kaksiosainen puku, että miten näille käy. Hieman on mennyt luotto ko. merkkiin, vaikka kauniita ovatkin.

    VastaaPoista