torstai 4. elokuuta 2011

Jospa minäkin aloittaisin...

Minä joka en ole oikein ikinä ollut kiinnostunut blogeista päätti nyt sitten kuitenkin aloittaa kirjoittamisen. Ihan omaksi iloksi tätä harrastan, tietenkin jos muutkin ovat kiinnostuneita tätä lukemaan, niin mikä ettei.

Blogini pääpaino tulee varmaan olemaan lastenvaatteissa. Varmasti saatte katsella ihan tarpeeksi kuvia kaikista ihanista löydöistäni. En ole mitenkään merkkiuskollinen, vaan mikä tahansa kaunis vaate kelpaa. Kirppiksiltäkin tulee tehtyä silloin tällöin kivoja löytöjä. Ehkäpä jossain vaiheessa innostun myös esittelemään kotiani (joka ei le mikään idylli, vaan normaali lapsiperheen koti kaikkine romuineen).

Äippälomaa ois vielä jäljellä pari kuukautta, jonka älkeen tulevaisuus on täysin avoin. Haluaisin kovasti olla vielä kotona ainakin siihen saakka, että pikkumies täyttää vuoden, mutta saa nähdä mitä elämä eteen tuo. Työpaikkaa mihin palata ei siis ole ja ammattikorkean opinnoista olisi opinnäytetyö vielä kirjoittamatta. Jos sen saisi nyt parissa kuukaudessa tehtyä, niin sitten olisi ainakin yksi etappi saavutettu.

Pian varmasti luvassa ainakin tulevan talven vaate-esittelyä. Meillä odotetaan, ehkä jopa huomenna, kotiutuvaksi tyttöjen Cupcaken ihanaa harmaata talvihaalaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti