torstai 8. maaliskuuta 2012

MyCinnamonGirl paketti tuli

MyCinnamon vaatteet ovat aivan syötävän suloisia ja taas oli pakko tilata muutama juttu, kun sattui olemaan kokoja. Tosi usein on juuri se koko ja väri loppu minkä haluaisi. Eniten odotin tästä paketista tytön cozy jumpsuitia. Tilasin sekä hennon vaaleanpunaisen että raikkaan pinkin, mutta valitettavasti koko 2-3 vuotta (98cm) oli jo vähän nafti meidän 97cm tytölle, jota kokoa molemmat jumpsuitit olivat, joten toinen näistä lähtee myyntiin. Tyttö itse halusi pitää vaaleanpunaisen, joten se jää, vaikka lahkeet meinaa jo leikeissä vähän nousta.



Itse sain velourhousut, jotka ovat hiukan reilut, mutta menee kyllä ehdottomasti kotikäytössä. Poitsulle tuli velourhousut 1v koossa, kun jemmassa olevat 2-3v on vielä ihan liian isot. Tytölle myös valkoiset velourhousut ja leggarit. Voidaan vaikka koko perhe isäntää lukuunottamatta samistella lähes samanlaisissa housuissa.



Tämä haalari lähtee huutikseen



Ja kaikille naisille vielä hyvää naistenpäivää!

4 kommenttia:

  1. Vitsit tuo vaaleanpunainen(kin) on kaunis! Meillä on keskimmäisellä tytöllä sellainen fuksia ja pienimmälä ruskea.

    Joo, ei oo mitään isoa kokoa. Meidän Lispe on suht samanmittainen (huomenna selviää :), ja 4-5v haalari on täysin käytettävä. Toki reilu.

    VastaaPoista
  2. Heippa!Tulin vastavierailulle ;) Ihana tuo vaaleanpunainen haalari!

    VastaaPoista
  3. Heip liityin juuri lukijaksesi :) Joko oot myynyt tuon jumpsuitin? Oon yrittäny sitä tytölle hankkia vaan ne on ollu aina loppu :/

    VastaaPoista
  4. Kiva saada uusia lukijoita =) Jumpsuit ei ole vielä mennyt, kun en ole saanut aikaiseksi naputella huuto.netiin. Laitan sinulle kohta sähköpostia haalarista.

    VastaaPoista