perjantai 23. maaliskuuta 2012

H&M:ltä kesään + tarjous

Eilen tuli tarjous H&M:ltä sähköpostiin, että 22.3.-1.4. kaikki lastenvaatteet myymälöissä osta 40€, saat 10€ alennusta. Pitihän tilaisuutta käyttää hyväksi ja poikettiin kotimatkalla mummolasta matkan varrella olevaan H&M-myymälään. Innostuin käymään läpi meidän kesävaatteita josko sitä jotain vielä tarvitsisi. Pojalle ei viime kesän vaatteet mene, mutta tytölle on aika paljonkin jemmassa vielä vaatetta. Tässä meidän kesän perusvaatetta tämän kesän mallistosta. Osa ostettu eilen, osa nettikaupasta aiemmin.

Tytölle:

Pojalle:

5 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköisiä vaatteita, ihan tulee sellainen malttamaton olo kesävaatteista että kun olis jo niin lämmintä että sais ottaa käyttöön :) Onko tuo vaalenapunainenkin mekko liikkeestä? Kivan näköinen sekin mutta en muista netissä nähneeni..

    VastaaPoista
  2. Juu vaaleanpunainen on liikkeestä, löytyi myös siniraidallisena. Mäkin ootan kesää, vaikka eihän tässä ole kerennyt edes välikausivaatteita kunnolla ottamaan käyttöön =)

    VastaaPoista
  3. Vielä vinkkinä, että Racoonin välikausivaatteet tosi edullisesti Bella Bambinasta http://bellabambina.fi/catalog/racoon-tyttjen-takki-laventeli-p-1730.html 61,75€ liila takki ja vielä on kokojakin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muuten vinkistä. Tuolta lähti takki tilaukseen, pinkkinä otin kyllä, kun mun mielestä se oli kauniimman ja raikkaamman näköinen livenä kuin liila. Kuvissa taas se liila takki näyttää nätimmältä.

      Poista
  4. Minullakin on tänään suunta Henkkarille kesävaateostoksille. Kunhan vain niitä olisi kauppaan saapunut!

    VastaaPoista