tiistai 20. maaliskuuta 2012

Takki tytölle

Tyttö tarvitsee ehdottomasti syksyksi uuden takin koossa 104. Meillä on nyt 92cm Ticketin takki 97cm tytöllä ja se alkaa käydä hihoista lyhyiksi jo nyt. Housuina on mustat Molon välikausihousut, jotka ostin nyt kevääksi ja ne menee syksylläkin. Olen kovasti ihastunut Racoonin pinkkiin tai lilaan välikausitakkiin, mutta mulla on edelleen periaatteessa ostoboikotti ko. merkille tämän talven vaatteiden takia (+Phister&Philinan raitamekko lähti palautukseen ensimmäisessä pesussa tulleiden raitojen takia). Uskon kyllä, että uusi materiaali on hyvää, mutta silti. En kyllä osaa päättää väriäkään, jos tähän takkiin päädyn. Tytöllä on ruskeat silmät, joten lila sopii todella nätisti, ei sen puoleen pinkkikin kyllä. Lisäksi pidin pinkistä todella paljon, kun näin sen livenä.

Auttakaa te minkä takin ostaisin Molon housujen kaveriksi. Ja ehdottomasti kunnon ulkoilukangasta oleva, siistimpiä takkeja meiltä löytyy jo. Voi myös olla ihan jotain muuta kuin jompi kumpi näistä Racooneista.



Ja näiden housujen kaveriksi tulisi

9 kommenttia:

  1. http://www.huuto.net/kohteet/racoon-ent-cupcake-lila-valikausitakki-104/213958878 78e pyytää uudesta Racoon vktakista, ilmeisesti reilua kokoa.. Mulla on ainakin se käsitys, että siksi Cupcake on nykyään Racoon että aiemmin laatu sucks tai ainakaan ei ollut tarkoitettu muuhun kun hienosteluun. Ennemmin en ulkoilua Cupcakelta ostanut mutta Racoonin haalari on tulossa välikauteen. Ja ihan eri materiaalia on kuin ne hienostelutakit vaikka olihan nekin ihan söpöjä mut kyllähän se harmittaa jos muutaman käyttökerran jälkeen vaate hajoaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin tuon takin myös huutiksessa:) Monessa nettikaupassa tämä takki on nyt myös vähintään -25% eli alle 70euroa. Meillä oli viime vuonna myös Cupcaken välikausisetti (joka mahtuu edelleen, lisää siitä tytön välikausipostauksessa kunhan kerkeän) ja se oli ihan hyvälaatuinen, tosin kangas on niin ohutta, että käytetään sitä vaan parempana pukuna ja kesällä.

      Poista
  2. Mä ostin Racoonin lilaa kaikille meidän kolmelle tytölle. Vaikka oon Cupcaken talvisiin touhuihin enemmän kuin pettynyt, en jaksa uskoa että pilaisivat tämän "uuden alunkin". Ja matsku on tosiaan jotain ihan, ihan eri maata kuin vk- Cuppisten. Mutta eihän sitä ikinä tiedä, tämän tilaisuuden merkille vielä annoin.

    Tykkäätkö Mini A Turen takeista? Tuo sivupalkissakin näkyä Minean uudet vaatteet-blogin pinkki takki on mielestä herkku ja laatu on MaTilla ollut aina hyvää :). Po.pillakin on kiva pinkki.

    Lila on tosiaan aivan ihana väri ruskeasilmäisillä tytöillä, tullut huomattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Mini A Ture on ihan uusi merkki tai siis meillä ei ole ollut mitään ko merkin vaatteita. Mutta takki vaikuttaa kyllä kivalta :)

      Mä en osaa vieläkään päättää väriä ja tuossa pohdiskelin, että jätän kohta koko takin ostamatta ja ostan vasta jos lähtee alessa alle 50€ ja sitä väriä mitä sattuu olemaan. Soviteltiin Bobossa Racoonin takkia ja 104cm olisi juuri passeli.

      Poista
  3. Vielä lisävinkkinä, että nyt Caacabaanalla maaliskuun tarjouksena tuo Racoon lila takki 68e :) http://www.caacabaana.fi/maaliskuun-tarjoukset-c-69.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olisi :) Ja Pikku Mineassa jäisi hintaa 64€. Mut sit siellä olisi molemmissa mun haluamissa väreissä kokojakin enkä osaa päättää. Nyt taas kun mietin liian kauan ja viikonlopputarjoukset loppuu, niin maanantaina mä sit haluisinkin ostaa sen :)

      Poista
  4. Haluisin kysyä, että otitko tuon Racoonin talvitakin koossa 104 vai 110? Mietin kuumeisesti kumpaa kokoa ottaisin omalle tytölleni joka on syntynyt 06/09 :)

    VastaaPoista
  5. Tuohan on välikausitakki, joka oli meillä koossa 104cm viime kevään ja syksyn. Talveksi meillä oli myös 104cm Cupcake (eli viime talven) takki ja nyt kevääksi tämä ylläoleva takki lilana koossa 110cm. Ensi talveksi alesta lähti matkaan 116cm takki, joka on tosi ison näköinen vielä, mutta onhan tässä vuosi aikaa kasvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitos vastauksesta :) Eli siis 110 kokoinen tulee tännekin!

      Poista