maanantai 25. helmikuuta 2013

Pojan välikausi check

2v pojan viikarille on varattu kolme asua. Meidän mustan Molon vk-haalarin myin vähän aikaa sitten, kun ajattelin ettei sille välttämättä ole käyttöä ja saattaa jäädä kesken kevään jo pieneksikin. Joten kaksiosaisilla mennään meillä kevät ja syksy.

Molo Kidsin viime kevään softshell-takki koossa 98cm ja saman merkin housut koossa 92cm, molemmat jo viime keväänä ostettu ja vähän käytetty, kun ovat olleeet vielä reiluja.

Molo Kidsin Hopla rainbow takki koossa 104cm on tämän kevään ostos. ihastuin tuohon tähti-yksityiskohtaan, joten tämä oli saatava. oon myös hieman vierastanut rainbow-kuosia esim. haalarissa, mutta näin pelkkänä yläosana on hieman hillitympi. Kaverina Po.pin 92cm mustat housut viime syksyltä.

Kolmantena settinä Po.pin viime kevään (ja kaikkien aikojen ihanin) takki erivärivetskareilla koossa 104cm. Tämä käytettynä ostettu (mutta uuden hinnan maksanut). Alla Po.pin tämän kevään turkoosi windfleece koossa 104cm. Ja housuina käytettyinä tulleet Pop.in peruspunaiset 98cm housut. Tällä takilla aloitetaan varmasti meidän kevät, kun on tuon windfleecen kanssa mukavan lämmin.

Mä tykkään itse tosi paljon pojan välikausivaatteista niiden helpon yhdisteltävyyden takia. Minkä takin kanssa vaan voi ottaa näistä mitkä vaan housut. Helppoa miehellekin :)


Ja jotta ei mene vaikeaksi, niin kaikki asusteetkin on käytettävissä kaikkien asujen kanssa. Eli kun poika vaatii jotain tiettyä pipoa päähänsä niin voin huoletta sanoa, että ota vaan eikä tarvi selittää kaksivuotiaalle, että mutko toi pipo ei sovi oikein tuon kanssa :) Reimatecin rukkaset on ihan parhaita ja itse asiassa noiden punaisten vauvarukkasten tilalle on tulossa samanväriset Reimatec+ hanskat.


(Jos totta puhutaan, niin olen mä ostanut jemmaan kyllä tänä keväänä Po.pin farkun värisen monivärivetskaritakin ja turkoosit housut, mutta ne säästetään varmaan syksyyn, kun ovat vielä vähän reiluja. Vaikkakin ne turkoosit housut sopivat täydellisesti näihinkin asuihin.)

Tässä vielä ainoa sovituskuva minkä olen saanutHuomenna postailen tytön välikaudesta.


2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, kun todellakin on helposti yhdisteltäviä settejä! Mutta Apua, sulla on kaks vuotiaalle samana kokoiset kevät vermeet kuin mulla 4-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  2. Joo koot tosiaan vaihtelee 92-104cm välillä. Esim. Po.pin takki on tosi pientä kokoa, tämän kevään samankokoisessa takissa on noin 5cm pidemmät hihat. Po.pin 98cm punaiset housut on muistaakseni 2011 mallistosta ja ne ovat jopa pienemmät kuin viime syksynä ostetut 92cm:set. Ja tuo Molon rainbow takki on myös melko niukkaa, ja toivoin sitä ostaessani, että menisi vielä ensi keväänäkin. Mut ei näistä kyllä mitkään mahdu meidän 4-vuotiaalle :) Pitääkin lisätä vielä yksi sovituskuva, ainoa minkä olen saanut :)

    VastaaPoista