torstai 21. helmikuuta 2013

Kengät kevääseen

Mä oon varsinainen kenkähamsteri lasten kenkien suhteen. Varsinkin Consseja yleensä eksyy ihan liikaa meidän kaappeihin. Tässä koostettuna meidän ensi kevään kengät. Ja kyllä, niitä on ihan tarpeeksi, varsinkin kun posti toi vielä Metsolan verkkokaupan paketin, josta löytyi Molo Kidsin Zoe kumpparit nauhoilla  sekä toisesta paketista tytölle Puman ihan vastaavat lenkkarit kuin on jo, mutta mustana. Talvikenkien suhteen olen pysynyt suht järjissäni ja molemmilta löytyy vain kolmet kengät (vaikka piti tulla vain kahdet).

Onko teillä liikaa, sopivasti vai liian vähän kenkiä? Mitä merkkejä suositte?

Tytön jalka on nyt kokoa 26-27 ja kengät keskeltä ylhäältä myötäpäivään: Puman tennarit, H&M (Bisgaard-tyyliset) nilkkurit, Crocsin kumpparit, Conversen ihanat glitter kengät, Crocsin Hover Sneak Hi Topit sekä Vikingin gore-texit.


Pojan jalka on kokoa 24 ja ylhäältä keskeltä alkaen: Vikingin Goretexit, Conversen nahkaiset tennarit, Crocsin Hover Sneak Hi Topit, Crocsin kumpparit, Conversen easy slip tennarit, Adidaksen superstarit sekä Conversen tähtitennarit.

Nämä meille tuli postin mukana eilen:

2 kommenttia:

  1. Meillä on varmaankin saman verran, ja ehkä yhden parin voisi jättää pois (jos olis pakko). Suurin ongelma on meillä lasten jalan koko, usein lasten mallistot loppuu 26 tai 27, ja ne on meidän pienimmällekin 2,5 veelle jo pienet.
    Jos siis jostain löytyy edulliset ja tarpeeksi suuret nätit kengät, ostan ne. Ja sillä tyylillä niitä kertyykin pari jos toinen.
    Pidän tosi paljon tuosta Puman muotoilusta, varsinkin tyttöjen kengissä. Itsellänikin on sellaiset tennarit.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kenkiä :) Mun mielestä pojille löytyy paljon kivempiä kenkiä ja odotankin innolla, että tuo meidän poju siirtyis töppösistä kenkiin :)

    VastaaPoista