perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kurkistus pojan vaatekaappiin+lempparit

Saatiin vihdoin pari viikkoa sitten vaihdettua pojan vaatteet omaan vaatekaappiin, kun meidän vaatteet siirty vanhasta makkarista uuteen makkariin. Aikaisemmin pojalla oli Muuramen kolmonen lipasto, joka alkoi käydä liian ahtaaksi joten oli viimeinen hetki siirtää vaatteet uuteen kaappiin, että sai taas syyn ostella lisää vaatteita. Isossa kaapissa näyttää ettei vaatteita edes ole paljon, mutta pikaisesti laskettuna löytyy noin kolmetkymmenet housut ja nelisenkymmentä paitaa+viisi jumpsuitia. Eli vaikka meillä olisi kuukauden pesukone rikki niin pärjättäisiin varmasti. Ihme ettei meidän vaatteet näytäkään pieneksi jäätyään edes kovin kuluneilta, kun niitä kaikkia ei edes kerkeä kovin montaa kertaa käyttämään. Ja meillä ei todellakaan ole ollut näin paljon vauvaaikoina. Nyt olen uskaltanut ostaa 86cm vaatteita hieman enemmän, koska menevät varmasti lähemmäs vuoden verran.



 Sukille pitää ostaa kori, nyt ne ovat vaan levällään kaapissa
 Pipoja on ainakin 15, mutta eipä pääse kyllästymään

Tässä vielä lemppariasut tällä hetkellä
 Nova Star cosy trousers sekä saman merkin raitapaita

 I love dad -jumpsuit, löytyy myös mum versiona.

Name it hekselifarkut ja ruudullinen kauluspaita
(kuva kyllä on todella tärähtänyt)


Paljon teiltä löytyy sisävaatetta?

2 kommenttia:

  1. Ihanan järjestyksessä vaatteet ja suloinen pieni mies :) Meiltä löytyy pojalta tällä hetkellä suunnilleen saman verran, vaikka olen koettanut vähentää. Tytöllä on varmasti tuplaten enemmän vaatetta, kun mukaan lisää vielä kaikki mekot ja tunikat yms. mitä pojan vaatekaapista ei löydy. Yritän kyllä koko ajan vähentää noita määriä, mutta se on yllättävän vaikeaa ;) Vauva-aikoina ei meiltäkään löytynyt noin paljoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on järjestyksessä vain koska ne oli juuri sinne siirretty lipastosta ;) No kyllä meillä lasten vaatteet yleensä on järjestyksessä ja nätisti viikattu, toisin kuin omani ja varsinkin miehen vaatteet joita en yleensä käännä edes oikein päin kaappiin viikatessa. Pitää käydä tytönkin kaappi läpi, sieltä voi tehdä vaikka takarivistä löytöjä, joiden olemassaoloa en ole edes muistanut.

      Poista