keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Keltainen pari

Reilu viikko sitten huomasin ebayssä keltaiset Conssit juuri poitsun koossa. Nehän oli pakko saada. Sitten piti saada sopiva pipo (ihan kuin mikään niistä ainakin 15 piposta ei olisi käynyt). Caacabaanasta löysin vielä Maxomorran keltaisen pipon tähdillä ja se piti saman tien klikata tilaukseen. Tänään sitten löytyivätkin Conssit postilaatikosta. Vaihdoin niihin vielä mustat nauhat valkoisten tilalle. Nämä ovat ihanat!

(vähän mua harmittaa, kun pari viikkoa sitten olisi ollut Lindexillä vauvapuolella mustat chinojen tyyppiset housut 86cm koossa puoleen hintaan. Ajattelin kuitenkin ettei välttämättä tarvita ja jätin kauppaan. Ne olisivat sopineet näiden kanssa niin hyvin.)


6 kommenttia:

  1. Wau, aika makee pari!
    Keltainen on ihanan reipas väri, kengissä vain aika arka. Voikohan niitä pestä koneessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut monet Converset ja olen niitä pessyt koneessa eikä ole menneet miksikään. Pojalla on nyt myös semmoiset Conssit mitkä ovat lähes valkoiset ja hyvin on puhdistuneet =)

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi jarna, poistin kommenttisi vahingossa.

      "Moikka, onpas pirtsakkaat tenskut! Converse on myös meidän kokoperheen suosikkimerkki, joilla tepastelevat äidit, tyttäret ja pojat!

      Löysin blogiisi toisen blogin kautta, jossa ihailit pitsihyivia. Meillä löytyisi yksi vaaleanpunainen ylimääräisenä. Jos haluat sen ostaa, laita viestiä"

      Poista
  3. Todella ihanat! Tän hetkiset lempivärit juurikin, nyt iski himo! :)

    VastaaPoista
  4. Heissan!

    eksyin blogiisi :) ihastuttavia talvi/ välikausi pukuja sulla.. jos olet innokas myymään pieneksi jääneitä ni ilmoitteleppa.. täällä yksi ostajaehdokas :)

    VastaaPoista